Održano prvo od mnogih najavljenih predavanja u sklopu projekta eUsavršavanje
February 25, 2022
Zavod za hitnu medicinu Međimurske županije dana 17. travnja 2022. Godine obilježava 10. godišnjicu svog osnutka.
April 21, 2022

Brže, sigurnije i dostupnije – otvoren novi prilaz Županijskoj bolnici Čakovec i Zavodu za hitnu medicinu Međimurske županije

Županijska bolnica Čakovec i Zavod za hitnu medicinu Međimurske županije kao investitori zajednički su realizirali Projekt rekonstrukcije prilaza svojim ustanovama.

Projektom je obuhvaćena rekonstrukcija prilazne ceste, rekonstrukcija parkirališta, rekonstrukcija kanalizacijske mreže ispod parkirališta, rasvjeta i hortikultura, čime se je osim funkcionalnosti dobio i jedan prekrasni vizualni identitet  ovog prostora.

Radi se o Projektu koji će omogućiti pacijentima i službenim vozilima lakši prilaz Bolnici i Zavodu za hitnu medicinu te će omogućiti stalni protok prometa bez stvaranja gužve i zastoja.

Naime, Zavod za hitnu medicinu Međimurske županije je u sklopu svojih djelatnosti, i hitne medicine, i sanitetskog prijevoza, prvenstveno orijentiran na rad na terenu službenim vozilima i prijevoz pacijenata, te će rekonstruiran prilaz za služena vozila s više kolničkih traka djelatnicima Zavoda uvelike olakšati rad, a prijevoz pacijenata učiniti sigurnijim, bržim i komfornijim.

Ovaj projekt na svoju realizaciju čeka već dugi niz godina i neizmjerno nam je drago što nam je putem donacije i putem financijskih sredstava Međimurske županije omogućena njegova realizacija kao i što je projekt podržala Županijska bolnica Čakovec, koja je ujedno provela postupak javne nabave radova, i bez čije pomoći ovaj projekt zasigurno danas ne bi bio finaliziran.