Osigurana sredstva iz EU fondova za 2 buduća specijalizanta Hitne u Međimurskoj županiji
June 14, 2018
„Pogled u budućnost“
November 8, 2018
Osigurana sredstva iz EU fondova za 2 buduća specijalizanta Hitne u Međimurskoj županiji
June 14, 2018
„Pogled u budućnost“
November 8, 2018

Tim hitne medicinske pomoći iz Međimurja osvojio treće mjesto na natjecanju u Sloveniji!

Osim osvojenog trećeg mjesta na natjecanju, proglašeni su i drugim najsimpatičnijim timom

Na XII. natjecanju timova hitne medicinske službe koje je u četvrtak počelo na Rogli u Sloveniji, Hrvatsku su predstavljali timovi županijskih zavoda za hitnu medicinu iz Međimurske i Šibensko-kninske županije. Na ovom izuzetno teškom natjecanju su sudjelovale ukupno 24 ekipe, a naša je ekipa osvojila odlično treće mjesto i kući se vraća s peharom.i

Osim osvojenog trećeg mjesta na natjecanju, proglašeni su i drugim najsimpatičnijim timom. Nakon tri izuzetno naporna dana s brojnim scenarijima, testiranjima, simulacijom masovne nesreće, noćnim testom i drugim zadacima naši heroji Lucija Hranilović, dr. med., Nikola Vršić, bacc. med. techn. i Damir Kečkeš, med. techn. donose konačno pehar i u Hrvatsku, i to u Međimurje.

Samo još jedan dokaz kako se uloženi trud, koji su uložili naš tim junaka hitne zajedno s pričuvnim timom Goran Madžar, dr. med., Romeo Novak, bacc. med. techn. i Mario Šprajc, med. techn., uvijek vrati na najbolji način. Dokaz da je ulaganje u ljude najbolji ulog.

– Posebno se zahvaljujemo Hrvatskom zavodu za hitnu medicinu i ravnateljici prim. dr. Maji Grba-Bujević na iskazanoj prilici da predstavljamo Hrvatsku i posebno i neizmjerno hvala Hitnoj medicini i svim timovima prijateljskog nam Ljutomera čija je suradnja, ljubaznost i prijateljska pomoć bila nevjerojatna – kaže Tomislav Novinščak, ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije.

Zahvalili su i svima koji su im pomogli i sudjelovali u ostvarenju ovog velikog uspjeha.