POTPISAN UGOVOR  ZA  FINANCIRANJE SPECIJALIZACIJE IZ HITNE MEDICINE ZA LIJEČNIKE
November 20, 2023
Ispostava hitne u Kotoribi započinje s radom cijeli tjedan – 24 sata / 7 dana u tjednu
February 9, 2024
POTPISAN UGOVOR  ZA  FINANCIRANJE SPECIJALIZACIJE IZ HITNE MEDICINE ZA LIJEČNIKE
November 20, 2023
Ispostava hitne u Kotoribi započinje s radom cijeli tjedan – 24 sata / 7 dana u tjednu
February 9, 2024

Heroji iz HAIX-a prepoznali važnost hitne medicine i donirali Zavodu za hitnu medicinu Međimurske županije.

.Heroji iz HAIX-a prepoznali važnost hitne medicine i donirali Zavod za hitnu medicinu Međimurske županije.

 

„Heroji nose HAIX“, kaže  HAIX, a mi bismo dodali da je HAIX isto tako naš heroj koji pomaže spasilačkim ekipama diljem svijeta u prevladavanju svakodnevnih izazova.

Novčanu donaciju u iznosu od 5.000 eura Zavodu za hitnu medicinu Međimurske županije (Zavodu) uručio je prokurist Markus Lins sa suradnicama, Vlatkom Marković iz Odjela nabave-logistike, voditeljicom financija Mirjanom Lisjak i Ivanom Mikac-Dodlek iz Odjela uvoza-izvoza.

Zahvalu na ovoj hvalevrijednoj donaciji HAIX-u je, od srca, u ime svih djelatnika Zavoda, uručila ravnateljica Vladimira Križaj – Grabant, dipl. iur. Donacijom je nabavljena medicinska oprema kojom se olakšava i pomaže rad djelatnika.

Donacija Zavodu ujedno je i donacija svim našim unesrećenim i bolesnim pacijentima koji će koristiti nabavljenu medicinsku opremu.

Heroji tj. djelatnici Zavoda već nose radno-zaštitnu obuću HAIX-a koju je HAIX u vrijeme pandemije koronavirusa donirao Zavodu, a ova nova donacija samo potvrđuje veliko srce HAIX-a.

Zahvaljujemo na ukazanom povjerenju, ulaganju i hvalevrijednoj donaciji što nam omogućuje da našim stanovnicima pružamo još bolju i kvalitetniju medicinsku skrb.

O HAIX -u

Specijalist je za funkcionalnu obuću i odjeću koji i danas pokreće inovativne ideje visokokvalitetne cipele, koje se proizvode u Međimurju i Njemačkoj, a nose ih heroji diljem svijeta.

Proizvodni pogoni HAIX-a ubrajaju se među najmodernije pogone za proizvodnju cipela u svijetu. HAIX je jedan od vodećih proizvođača multifunkcionalne obuće. Zapošljava 2300 ljudi diljem svijeta i proizveo je oko 1,67 milijuna pari cipela samo u 2022. godini.