SANITETSKI PRIJEVOZ
November 11, 2021
Zaštita od velikih hladnoća – preporuke za javnost
December 6, 2021
SANITETSKI PRIJEVOZ
November 11, 2021
Zaštita od velikih hladnoća – preporuke za javnost
December 6, 2021

Pružanje usluga testiranja brzim antigenskim testovima na SARS-CoV-2

Pružanje usluga testiranja brzim antigenskim testovima na SARS-CoV-2 za privatne osobe i poslodavce čiji su zaposlenici obveznici testiranja brzim antigen testovima na SARS-CoV-2

Odlukom Stožera civilne zaštite uvedena je posebna sigurnosna mjera obveznog testiranja, dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova čiji su osnivači Republika Hrvatska ili jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave ili Republika Hrvatska ili jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave u njima imaju većinski udio i zaposlenika trgovačkih društava koja su u većinskom vlasništvu trgovačkih društava u kojima Republika Hrvatska ili jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave imaju većinski udio.

Ukida se brzo antigensko testiranje na SARS-CoV-2 nedjeljom na lokaciji Ispostave zavoda u Murskom Središću.

Testiranje je moguće obaviti samo uz prethodni dogovor na broj ☎️ Mob: 099/251-6605

                Ovim putem molimo sve zainteresirane Poslodavce, čiji su zaposlenici obveznici testiranja brzim antigen testovima na SARS-CoV-2 sukladno predmetnoj Odluci, da se jave Zavodu za hitnu medicinu Međimurske županije (nastavno Zavod) putem maila pisarnica@zhm-mz.hr radi reguliranja usluge testiranja brzim antigen testovima na SARS-CoV-2 ugovorom. Na ovaj način Zavod će dobiti podatak o broju osoba koje će pristupiti testiranju, a testiranje će se provesti brže i lakše jer se u tom slučaju naplata ne bi obavljala na samom mjestu testiranja već bi se usluga naplaćivala direktno od Poslodavca putem ugovora. Time bi se samo postupak testiranja ubrzao te se ne bi stvarale dodatne gužve na lokaciji testiranja, sve na zadovoljstvo korisnika usluge.

                Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji.


Upravno vijeće Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije na svojoj 206. sjednici održanoj dana 16. studenog 2021. godine donijelo je sljedeću ODLUKU:

Utvrđuje se cjenik usluga brzog antigenskog testiranja na SARS-CoV-2  kako slijedi:

Opis postupka/uslugeCijena u kn/kom
  Brzo antigensko testiranje na SARS-CoV-2  100/1

Vezano uz organizaciju širokodostupnog profesionalnog testiranja utvrđuje se cjenik usluga brzog antigenskog testiranja na SARS-CoV-2, dužnosnika, državnih službenika i  namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova čiji su osnivači Republika Hrvatska ili jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave ili Republika Hrvatska ili jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave u njima imaju većinski udio i zaposlenika trgovačkih društava koja su u većinskom vlasništvu trgovačkih društava u kojima Republika Hrvatska ili jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave imaju većinski udio, koji će se obavljati testovima koji su donirani i distribuirani od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske kako slijedi:

Opis postupka/uslugeCijena u kn/kom
  Brzo antigensko testiranje na SARS-CoV-2  50/1

Odluka – brzo antigensko testiranje