Hitna na javnom okupljanju

BLS + AVD edukacija


Naslovna test V2

Hitna na javnom okupljanju

Temeljem Pravilnika o uvjetima, organizaciji i načinu obavljanja hitne medicine (NN 71/16) hitnu medicinsku skrb na javnim priredbama i drugim oblicima okupljanja pružaju timovi hitne medicinske službe Županijskih zavoda.
PREDAJ ZAHTJEV
Naslovna test V2

BLS + AVD edukacija

Automatski vanjski defibrilator i osnovni tečaj održavanja života.
Svrha edukacije je podizanje svijesti javnosti o važnosti znanja i vještina iz prve pomoći kako bi se spasilo što više života, a cilj je da polaznici steknu osnovna znanja i vještine iz prve pomoći.
PREDAJ ZAHTJEV

Novosti

NOVE OBJAVE

20 ožujka, 2020

Apel Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije

Zavod za hitnu medicinu Međimurske županije apelira na stanovništvo Međimurske županije da u slučaju potrebe za hitnom medicinskom pomoći prilikom [...]
7 lipnja, 2021

Obavijest u vezi antigenskih testova za potrebe svadbi, organiziranih okupljanja i sličnih skupova

Obavještavamo Vas da se za potrebe grupnog testiranja na koronavirus za potrebe svadbi, organiziranih okupljanja i sličnih skupova brzo antigensko testiranje na koronavirus obavlja isključivo uz prethodni upit i dogovor za termin testiranja putem e maila: glavni.tehnicar@zhm-mz.hr
Mob: 099 2516605
30 travnja, 2021

NACIONALNI DAN HITNE MEDICINSKE SLUŽBE (HMS) 30. TRAVNJA

POVODOM OBILJEŽAVANJA NACIONALNOG DANA HITNE MEDICINSKE SLUŽBE (HMS) 30. TRAVNJA Zavod za hitnu medicinu Međimurske županije ovim putem čestita Nacionalni dan hitne medicinske pomoći svim kolegama diljem RH.
27 travnja, 2021

IZVANBOLNIČKA HITNA MEDICINSKA SLUŽBA

Uoči Nacionalnog dana hitne medicinske pomoći djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije izradili su edukacijske materijale za stanovnike Međimurske županije u kojem [...]
16 travnja, 2021

Zavod za hitnu medicinu Međimurske županije dana 17. travnja 2021. godine obilježava 9. godišnjicu svog osnutka

Zbog izvanredne situacije uzrokovane koronavirusom i nemogućnosti održavanja "Dana otvorenih vratiju" ove godine godišnjicu obilježavamo prezentacijskim materijalom koji smo pripremili za Vas.
18 veljače, 2021

Brzo antigensko testiranje na koronavirus

U prostorima Zavoda za hitnu medicinu u Murskom Središću organizirano je brzo testiranje antigenskim testovima na koronavirus.
Testiranje će se odvijati svaki vikend subotom i nedjeljom od 8:30 do 12:00 sati.
3 veljače, 2021

Otvorenje novouređenih prostora djelatnosti sanitetskog prijevoza i uprave Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije, primopredaja novog vozila izvanbolničke hitne medicinske pomoći i medicinske opreme.

S ciljem unapređenja zdravstvene usluge u Međimurskoj županiji, djelatnost sanitetskog prijevoza s 01. veljače 2021. obavlja se u sklopu Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije.

Zavod za hitnu medicinu Međimurske županije

NAZOVI

194