Hitna na javnom okupljanju

BLS + AVD edukacija


Naslovna test V2

Hitna na javnom okupljanju

Temeljem Pravilnika o uvjetima, organizaciji i načinu obavljanja hitne medicine (NN 71/16) hitnu medicinsku skrb na javnim priredbama i drugim oblicima okupljanja pružaju timovi hitne medicinske službe Županijskih zavoda.
PREDAJ ZAHTJEV
Naslovna test V2

BLS + AVD edukacija

Automatski vanjski defibrilator i osnovni tečaj održavanja života.
Svrha edukacije je podizanje svijesti javnosti o važnosti znanja i vještina iz prve pomoći kako bi se spasilo što više života, a cilj je da polaznici steknu osnovna znanja i vještine iz prve pomoći.
PREDAJ ZAHTJEV

Novosti

NOVE OBJAVE

20 ožujka, 2020

Apel Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije

Zavod za hitnu medicinu Međimurske županije apelira na stanovništvo Međimurske županije da u slučaju potrebe za hitnom medicinskom pomoći prilikom [...]
18 veljače, 2021

Brzo antigensko testiranje na koronavirus

U prostorima Zavoda za hitnu medicinu u Murskom Središću organizirano brzo testiranje antigenskim testovima na koronavirus.
Testiranje će se odvijati i ovaj vikend u subotu i nedjelju (06.03. i 07.03.) od 8:30 do 12:00 sati.
3 veljače, 2021

Otvorenje novouređenih prostora djelatnosti sanitetskog prijevoza i uprave Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije, primopredaja novog vozila izvanbolničke hitne medicinske pomoći i medicinske opreme.

S ciljem unapređenja zdravstvene usluge u Međimurskoj županiji, djelatnost sanitetskog prijevoza s 01. veljače 2021. obavlja se u sklopu Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije.
21 siječnja, 2021

Četiri tima T1 upućena su na potresom razoreno područje Sisačko- Moslavačke županije

Kao djelatnici unutar sustava hitne medicine razumijemo težinu poslova u ova specifična vremena dodatno otežana potresom.
9 prosinca, 2020

HAIX donirao Zavodu za hitnu medicinu Međimurske županije zaštitnu obuću

HAIX high-tech proizvođač funkcionalne obuće i odjeće s proizvodnim pogonom u Maloj Subotici donirao je zaštitnu obuću djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije.
30 studenoga, 2020

Tvrtka Muraplast d.o.o. iz Kotoribe donirala Zavodu za hitnu medicinu Međimurske županije
izolacijsku jedinicu BIO-BAG  za prijevoz pacijenata s visokozaraznim bolestima

Zavod za hitnu medicinu Međimurske županije zahvaljuje tvrtki MURAPLAST d.o.o iz Kotoribe što su prepoznali važnost donacije u ovoj teškoj situaciji u kojoj se nalazimo zbog pandemije koronavirusa i odlučili donirati vrijednu opremu - izolacijsku jedinicu „BIO – BAG“.
24 studenoga, 2020

DONACIJE U VRIJEME PANDEMIJE KORONAVIRUSOM

Zahvaljujemo svim donatorima koji su na bilo koji način pomogli Zavodu za hitnu medicinu Međimurske županije.

Zaštita djelatnika Zavoda, a samim time i svih stanovnika Međimurske županije, pa i šire, naš je najveći prioritet i svaka pomoć u nabavci zaštitne opreme od velikog je značaja.

Zavod za hitnu medicinu Međimurske županije u 2020. godini primio je [...]

Zavod za hitnu medicinu Međimurske županije

NAZOVI

194